Information

Öppettider 2019

Öppettider för 2019 finns under fliken Öppettider i menyn.

Anläggningen kommer också att hålla extra öppet för skytte inför björnprovet, se öppettider senare för mer information.


Arbetsdag 11.06.2019

Hej,
Som tidigare år så behöver vi frivilliga som kan ställa upp och hjälpa klubben under den kommande arbetsdagen. Aktiviteter blir i sedvanlig ordning att bättra på anläggningen med underhåll och målning.

Tid: Från 17:00 och framåt.

Som vanligt så står klubben för fika.
Tack på förhand,

Styrelsen Viksjö Jaktskytteklubb


Arbetsdag 28.05.2019

Hej,
Som tidigare år så behöver vi frivilliga som kan ställa upp och hjälpa klubben under den kommande arbetsdagen. Aktiviteter blir i sedvanlig ordning att bättra på anläggningen med underhåll och målning.

Tid: Från 17:00 och framåt.

Som vanligt så står klubben för fika.
Tack på förhand,

Styrelsen Viksjö Jaktskytteklubb


Viksjö JSK - Årsmöte för 2019

Viksjö JSK sammankallar till det traditionsenliga årsmötet och årets datum är beslutat till den 2 april kl. 18:00. Observera att mötet kommer att hållas på Viksjö Folkets Hus.

Precis som ifjol så använder vi oss utav elektronisk form för både inbjudan till årsmötet samt också för inbetalning av medlemsavgiften. Vänligen meddela era kollegor om detta samt vidarebefordra informationen till de som kan vara intresserade av att närvara.

Se vidare information nedan för inbetalning av medlemsavgiften.

Varmt välkomna!


Arbetsdag 29.05.2018

Hej,
Som tidigare år så behöver vi frivilliga som kan ställa upp och hjälpa klubben under den kommande arbetsdagen. Aktiviteter blir i sedvanlig ordning att bättra på anläggningen med underhåll och målning samt att stärka upp taket på lerduvebanan.
Tid: Från 16:00 och framåt.
Som vanligt så står klubben för fika.
Tack på förhand,

Årsmöte och Medlemsavgift 2018

Viksjö JSK sammankallar till det traditionsenliga årsmötet och årets datum är beslutat till den 27e Mars kl. 19:00. Observera att mötet kommer att hållas på Timmerstugan vid Lögdö Bruk så kom välklädd.
Precis som ifjol så använder vi oss utav elektronisk form för både inbjudan till årsmötet samt också för inbetalning av medlemsavgiften.

2018 - Tack till alla ni som ställde upp och skottade på anläggningen runt jul och nyårstider.

Arbetsdag på Viksjö JSK Anläggning

Den 8 Juni kl 18:00 är det dags för den andra arbetsdagen på anläggningen. Ställ gärna upp och bidra med kunskap, arbetskraft och ett glatt humör så att vi kan fortsätta att nyttja anläggningen i framtiden också.

Meddela senast den 6 Juni via email till viksjojaktskytteklubb@gmail.com om du kan komma så att vi vet hur mycket fika som ska införskaffas för dagen.

Väl mött,

Hälsningar

Viksjö Jaktskytteklubb

Årsmöte och Medlemsavgift 2017

Snart 3 månader har passerat av 2017 och Viksjö JSK sammankallar till det traditionsenliga årsmötet.

Årets datum är beslutat till den 4 April kl. 18:00 på Rättargården.

Nytt för i år är att vi har gått över till elektronisk form för både inbjudan till årsmötet samt också för inbetalning av medlemsavgiften. Vänligen meddela era kollegor om detta samt om ni vet av någon som inte fått det email som skickades men som är intresserad av att få nästa års inbjudan, vänligen skicka ett email till viksjojaktskytteklubb@gmail.com för mer information.

OBS öppettider 2016!

Årets öppettider är nu uppdaterade under fliken öppettider och det kommer att skickas ut information till berörda parter. Vi tackar de som ställer upp för klubben och gör det möjligt att hålla dessa öppetdagar. Om tiderna inte skulle passa, vänligen testa och byt med någon på listan. 

2016: Årsmöte

Kommande årsmöte är beslutat att hållas den 26 April 2016 kl. 19:00 på rättargården, Lögdö. Styrelsen hälsar medlemmarna välkomna till en start och planering inför det kommande året.

2015-xx-xx Angående medlemskap för 2015

Då vi har fått in en del funderingar över utgiften för att teckna medlemskap för 2015 så är summan satt till densamma som föregående år, dvs 150 kr. Vi vill tacka alla som redan har bestämt sig för att gå med i föreningen eller har valt att förnya sitt medlemskap. // Styrelsen

2015-04-28 Status Viksjö JSK

Kommande årsmöte är beslutat att hållas den 28 April kl. 18:00 på rättargården, Lögdö. Styrelsen hälsar medlemmarna välkomna till en start och planering inför det kommande året.

// Styrelsen

Årsslut 2014

Kalenderåret 2014 är snart slut och här kommer en summering av året samt lite planer för kommande år. Under året så har anläggningen fått underhåll med bland annat ny färg samt snickeriarbete. Klubben har hållit öppet för jägarexamen samt för övningsskytte inför höstens jaktsäsong. Antalet medlemmar har under året fått ett lyft och var i år över 140 stycken, flertalet yngre medlemmar har hittat till föreningen och vår förhoppning inför framtiden är att behålla dessa samt locka fler unga intresserade. För att få upp intresset för föreningen förs diskussioner angående en modernisering av vår älgbana med ett automatiskt markeringssystem vilket skulle vara en investering som både skulle öka säkerheten samt underlätta användingen av älgbanan.

Tips eller förslag kring vilka förändringar ni skulle vilja se på anläggningen mottages gärna och kan enklast skickas till vår mejl [javascript protected email address] eller via länken 'kontakta' till vänster i menyn.

Vi ser med spänning fram emot det kommande året, styrelsen önskar alla en God Jul och Gott Nytt År!  

2014-05-10: Info angående arbetsdag

Styrelsen har beslutat att hålla en arbetsdag lördagen den 14 Juni, med start kl. 09:00. Anläggningen är i behov av såväl materiella förbättringar samt målning så alla är hjärtligt välkomna att delta. Vi kommer att bjuda på hamburgare och dricka. Anmäl er gärna via fliken kontakta eller via mejl på viksjojaktskytteklubb@gmail.com, Väl mött!

2014-04-12: Info angående kommande jaktstig

Styrelsen har beslutat att ta ett uppehåll med jaktstigen "Viksjöbjörnen" under 2014. Fokus kommer istället att flyttas till att fräscha upp anläggningen då den för närvarande är i behov av såväl målning som diverse materiella förbättringar. Vi siktar mot att återinföra Viksjöbjörnen 2015. Väl mött!

2014-01-30: Info angående årsmöte

Årsmöte för 2014 hölls torsdagen den 13e mars klockan 19:00 på Rättargården, Lögdö. Styrselsen hälsade samtliga välkomna. Målsättningen för 2014 är att locka fler medlemmar till klubben för att få tillgång till bidrag som går att söka. Alla bidrag är viktiga då vi har som ambition att hålla en så hög standard som möjligt på våran anläggning. 

2014-01-30 Angående kommande årsmöte

Information angående kommande årsmöte kommer att läggas upp så fort styrelsen har bestämt datum och tid.

2013-07-15: Info inför kommande öppettider

Anläggningen har nu röjts på gräs samt buskage inför kommande öppettider och en slutlig röjning av öppetytorna kommer ske under vecka 29. Vi vill samtidigt passa på att påminna om medlemskap till Viksjö Jaktskytteklubb för år 2013. Mer info under fliken "Bli medlem". 

 

2013-09-25: Avbrott för Jakt 

Anläggningen är röjd och i bra skick. Efter en period av öppethållanden så råder det för närvarande ett lugn på anläggningen på grund av den pågående jakten. 

 

2013-05-19: Jaktstig Viksjöbjörnen 19e maj

Årets upplaga av Viksjöbjörnen hölls söndagen den 19e maj vid Viksjö Jsk´s anläggning. Det var klarblå himmel och strålande sol dagen till ära och jaktstigen var välbesökt. Hagelstigen som ingår i Gyttorp Cup 2013 bjöd på fina resultat som går att finna under fliken"jaktstig" till vänster på startsidan. 

 

2013-04-10: Information angående skjutledarutbildning

Styrelsen har fattat ett beslut att sammankalla alla skjutledare för en skjutledarutbildning tisdag den 7e maj, kl:18:30. En skjutledarinstruktör kommer att hålla i utbildning och syftet är att utbilda våra skjutledare inför kommande års öppethållanden. Vi hoppas att så många som möjligt av våra skjutledare passar på att närvara vid tillfället som ges.

Mvh Styrelsen

 

2013-03-29: Information från årsmötet

Beslut som togs under årsmötet var bl.a. att vi ska fortsätta med den populära Viksjöbjörnen även 2013. Nytt folk har blivit valt till styrelsen och styrelsens förhoppning är att fortsätta att locka nya medlemmar till Viksjö Jsk.  

 

 

 

I samarbete med:

vsk-001.jpg

Tack till våra sponsorer!

jaktia-sundsvall.jpg

2085483-svxvy.gif

gyttorp-logo-v2.png

Länkar till våra sponsorer

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)